Vestlandsferie

Etter det første fantastiske, inspirerende og utfordrende studieåret i Tromsø hadde jeg behov for en skikkelig ferie. Jeg nyter hvert sekund av denne lange sommern. Jeg har vært uvanlig mye hjemme i Trondheim, og nå har jeg slått meg ned hos familien i Hardanger. Denne fredelige bygda der pappa vokste opp er det stedet i verden jeg slapper aller best av. Her er landskapet for meg gjennomsyret av barndomsminner, feriefølelse og trygghet.

Noe av det beste å gjøre her er å gå tur. Derfor dro besta, tante, min åtte år gamle kusine og jeg opp imot Hardangervidda og leide oss ei hytte. Vi sov der to netter tidligere denne uka, og alle bildene er tatt der oppe. Som dere ser måtte jeg plukke med litt myrull, og kusina mi er allerede en dreven ledsager.

Det var litt snø igjen et par steder, men mest lyng, nistemat, juniorgrandprix-sanger og små, pipende fugler. På fjelltur kan man godt finne på ørten tullete værs på Napoleon med sin hær mens man går. Bakgrunnen er uansett stillhet. Den stillheten vi byfolk ikke skjønner hvor mye vi har savna før vi er tilbake i den.

Til slutt måtte vi kikke på Sysendammen, en av Norges største vannmagasiner. Det er en hel tur i seg selv å gå over steinfyllinga som holder alt vannet på plass.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kobberalv

Kobberalv

24, Trondheim

Velkommen til bloggen min! Jeg Er den typen som alltid prøver å skjønne enda litt mer. Håper du også gjør det når du leser her. Ikke nøl med å stille spørsmål, det er bare gøy:)

Kategorier

Arkiv

hits