Fra kommode til politikk

Hei alle sammen! Da jeg begynte med denne bloggen visste jeg at det kanskje ikke var så mange som ville lese den. Ofte uten bilder, og uten noen strategi å snakke om for å nå masse folk. Likevel ser det ut som dere har blitt en del og det syns jeg er veldig gøy. Hvis det er noe dere gjerne vil jeg skal skrive om så er det bare å ta kontakt!

 

I dag har jeg vært på Jekta som er det store kjøpesenteret i Tromsø med assistenten min. Vi har kjøpt kommode, jeg føler meg voksen, har aldri kjøpt en kommode før. Men viktigere er at vi har stemt. For en som befinner seg i sentrum et sted er det like vanskelig hver gang. Jeg endte opp med å stemme på politikk selv om partiet støtter regjeringa jeg helst ikke vil ha. Det føltes ikke helt rett samme hva jeg gjorde. Tilrettelegginga i valglokalet var heldigvis bra.

Vi hadde en veldig fin lunsjpause først med litt siste-liten-lesing av partiprogrammer. Den siste uka har det meste blitt i siste liten eller ikke i det hele tatt. Har vært forkjøla og burde egentlig vært hjemme fra skolen litt, men ville jo helst ikke innrømme det. I helga hadde vi oppstartseminar med Studentparlamentet, og da går det jo ikke an å være sjuk. Det var intenst og veldig spennende. Siden jeg er representanten for Kunstfaglig Fakultet har jeg en ganske uavhengig posisjon, og det trives jeg godt med. Dette er tydeligvis et sted der man kan lære om politiske prossesser uten å være medlem av et parti. Studentpolitikk er også politikk, og dessuten er mange av folka der engasjert i partipolitikk.

Ellers blir det en hel del reising frammover. Jeg skal en kjapp tur til Bodø i starten av neste uke, så til Oslo neste helg og videre til Trondheim for et veldig spennende spilleoppdrag. Forteller mer om det seinere. Innimellom er det fag, kanskje en fjelltur og litt rolig tid for å bli kvitt forkjølelsen. Når det gjelder skriving så har dere siste tekst fra Synlige Stemmer-prosjektet her:

http://www.kabb.no/KABB-Nytt/a-vaere-interessant-tilfelle/

Jeg fortsetter med dette skriveprosjektet fram til mars. Temaet er fortsatt ting rundt det å være synshemma, men jeg tror det er mer å si. Jeg tror ikke det blir kjedelig ennå. Har fortsatt flere ideer som ligger og godgjør seg:)

Igjen, tusen takk for at dere leser, det setter jeg stor pris på!

Ha en herlig kveld:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kobberalv

Kobberalv

24, Trondheim

Velkommen til bloggen min! Jeg Er den typen som alltid prøver å skjønne enda litt mer. Håper du også gjør det når du leser her. Ikke nøl med å stille spørsmål, det er bare gøy:)

Kategorier

Arkiv

hits