hits

2018 tar av!

Hei kjære lesere:) Veit ikke om man skal si godt nyttår fremdeles, vi er jo allerede i full gang. Første uka av semesteret har dessverre blitt mer møter, kordinering og PC-trøbbel enn øving, men det går seg vel til. Heldigvis fikk jeg gjort endel i ferien. Skal ikke påstå jeg er asjur, men det er fortsatt håp om å bli det.

2018 ligger foran meg som en god og lang fjelltur. Værmeldinga er bra, og selv om man aldri kan vite så kan jeg ikke annet enn å glede meg. Denne første uka/bakken ble litt brattere enn jeg hadde regna med fordi alt blir så himla tungvint når den teknologien og de programmene man er vant til å bruke ikke funker, men jeg har funnet masse fine ting på veien. Her vokser det både blomster og sopp og bær. I januar, å jada:)

Kalenderen fyller seg allerede opp med spennende datoer. Det blir konserter med de herlige medstudentene mine i både mars og april, og nå i slutten av januar allerede skal jeg til Regensburg i Tyskland på studietur. Det er riktignok noe jeg organiserer sjøl, men jeg vil absolutt kalle det studietur. Jeg skal besøke en annen blind orgelstudent som er en god del flinkere enn meg, og jeg får til og med en time med læreren hennes.

I morgen skal synshemma-gjengen her i Tromsø sette fokus på tilgjengelige menyer på spisestedene. Vi skal dele ut flyers og informere, og det ser ut som vi klarer å få med lokalpressa også. Det blir en svært snill og trivelig aksjon.

Det er ikke sikkert det blir så mye blogging frammover, vi får se. Dette semesteret er muligens det hardeste i hele studiet med sju eksamener til våren. Jeg jobber også littegrann som pianolærer, og har som vanlig et verv eller to for mye, så om noen føler at jeg er litt fjern og vanskelig å nå om dagen, så blir det bedre igjen. Neste år begynner selve kantorutdanninga, og da blir ting helt annerledes. Ikke mindre å gjøre, men kanskje ikke så mange helt ulike småting å holde oversikt over.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar